Perjantaina saavuimme Kiljavalle etuajassa aikataulusta. Saavuttuamme Kiljavalle purettiin tavarat katokseen ja menimme leikkimään tutustumisleikkäjä jalkapallokentälle! Heti aluksi huomasimme Kiljavan tontillamme vaarallisen vankikarkurin, jota lähdimme yhdessä Äkkälälle ottamaan kiinni.

Tänään aamulla paikalle saapui Sheriffi. Sheriffi hyväksyi kaikki reippaat partiolaiset koulutukseensa apulaissheriffeiksi. Olemmekin tänään Sheriffin  johdolla kouluttaneet apulaissheriffejä mm. lasson heittämisessä ja vesipyssyllä ampumisessa! Myöhemmin lounaalla vankikarkuri ilmestyi jälleen näkyviin, mutta oli liian nopea Sheriffin napattavaksi. Lounaan jälkeen kouluttautuminen jatkuu.

Sää on suosinut meitä tosi paljon! Aurinko on paistanut koko päivän ja Kiljavalla on ollut tosi lämmin! Myös tunnelma on ollut katossa koko retken ajan!

Tuleviin postaamisiin. Retkenjohtaja.

 

Tagged on:                 

Vastaa