Pahoittelut myöhäisestä postauksesta :)

Lounaan jälkeen kouluttauduimme myöskin ulkona! Ulkona oli tosi hyvä keli koko päivän! Päivällä koulutukseen kuului hieman rauhallisempia koulutusmuotoja kuten läkkärikävelyn opettelua ja villinlännen tietämyksen opettelemista, sekä tietenkin mausteisten ruokien uskaliasta maistelua!

Kouluttautumisen jälkeen oli päivällisen vuoro! Päivällinen oli jälleen hyvän makuinen siitä iso kiitos keittiön henkilökunnalle! Päivällisellä saapui esittäytymään jälleen sheriffi! Eikä mennyt kuin hetki sai sheriffi vinkin, että vankikarkuri on nähty yläkerrassa seikkailijoiden ja sudenpentujen makuukäytävällä! Näimme sheriffin ja vankikarkurin välisen hurjan tappelun, joka päättyi vankikarkurin pakenemiseen! HARMI!

Päivällisen jälkeen suuntasimme yhdessä ulos ”amfiteatteriin” katsomaan miten urheat 1. luokan riihittäjät saivat palkintonsa. Matkalla paikkaan tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta! Vankikarkuri saapui taas paikalle! Kaikki urheat partiolaiset auttoivat sheriffiä kiinniottamisessa ja vankikarkuri saatiin kiinni! Eikä mennyt kuin aivan hetki kun FBI:n tummanharmaa paketti auto saapui paikalle! Agentit nappasivat vankikarkurin JA SHERIFFIN kyytiin ja lähtivät pillit huutaen pois! Matka päättäjäistilaisuuteen jatkui. Tilaisuudessa jaettiin myös muutama yllätys ansiomerkki ja riihityksen voittaja perinteisesti heitettiin suohon (tällä kertaa järveen).

Tilaisuuden jälkeen alkoi tyttöjen saunavuoro ja pojat jäivät pelaamaan ultimatea! Tunnin päästä saunavuoroa vaihdettiin!

Saunan jälkeen oli iltapala. Iltapalaksi syötiin järkyttävän hyviä kuumia koiria eli HodDogeja. Kun syömiset olivat syöty alkoi hetki jota kaikki varmasti olivat odottaneet… Iltaohjelma! Aluksi näimme muutaman hienon esityksen. Seuraaviksi esittäytyi samoaja ja vaeltaja osasto hienolla ”The Fox” -parodiallaan!

The Foxin jälkeen oli aika aloittaa hauskanpito ja alakerrassa alkoikin hurja DISKO! Tarjolla siellä oli ainakin erilaisia sipsejä.

Pian koittikin sudenpennuille, tarpojille ja seikkailijoille aika mennä nukkumaan. Samoajat, vaeltajat ja aikuiset jäivätkin vielä nukuttajia lukuunottamatta hyväksi toviksi tanhuamaan. Lopulta valomerkin saattelemana menivät hekin nukkumaan!

Sunnuntaina yhdessä tuumin aamupalan jälkeen siivosimme kiljavan, jonka jälkeen jouduimmekin hetken odotella bussin saapumista paikalle! Lopulta bussi saapui ja palasimme konalan kirkolle, josta kaikki löysivätkin omaan kotiinsa!

Kiitos kaikille osallistujille vielä näin retken johdonkin puolesta! Itselläni oli hauskaa koko viikonlopun ja toivon, että myös kaikilla muillakin oli! Erityiskiitokset vielä Jarkko Jyrhämälle, joka piti huolen siitä, että kaikki saivat mahantäydeltä ruokaa eikä kenelläkään ollut nälkä! Pidetäänhän ensi vuonnakin yhtä hauska tai jopa hauskempi äkkälä 2015!

Partiovasemmalla, Retkenjohtaja.

Tagged on:                     

Vastaa