Banderollikin ripustettiin esille.

Banderollikin ripustettiin esille.

Seurasaaressa Länsi-Helsinkiläiset lippukunnat järjestivät Retkipäivän uusien jäsenien toivossa. Suunnittelimme rastillemme Suklaansyönti kisan, jotta rastille tulevat kiinnostuisivat partiosta (sillä kukapa ei tykkäisi suklaasta). Saavuimme rastipaikallemme Seurasaaren keskiosaan ja laitoimme rastin valmiiksi.

Kun ei rastille osallistujia alkanut kuulua olihan meidän itse kokeiltava rastiamme.

Kun ei rastille osallistujia alkanut kuulua olihan meidän itse kokeiltava rastiamme.

Tapahtuma alkoi yhdeltätoista ja ihmisiä aloitettiin odottelemaan. Ja odotettiin ja odotettiin. Muutama vanhempi ihminen käveli rastimme ohi ja mainostimme heille lippukuntaamme kannustamalla heidän lapsenlapsiaan ja sukulaisiaan mukaan partioon pienellä esitteellä.

Kun ei rastille osallistujia alkanut kuulua ja aika tylsäksi käydä. Itsehän oli pakko kokeilla mahtavaa rastiamme. Paljoa ihmisiä siellä ei ollut, mutta rastimiehet ainakin nauttivat Seurasaaren luonnosta. Mukana olivat Tia, Mea, Tiia, Valtteri ja Hanna J.

Tagged on:         

Vastaa