Jarkko viimeistelemässä saunalla.

Jarkko viimeistelemässä saunalla.

Vanhan kämppä tarvitsi keittiöremontin jäljiltä takan, sillä syksyn säät kylmenevät ja edellinen uuni ei soveltunut tilan lämmittämiseen kovin hyvin. Päädyimme ratkaisuun, jossa saunalla ollut turhan iso takka siirrettiin vanhaan kämppään ja saunalle hankittiin uusi hieman pienempi.

Operaatiota lähtivät suorittamaan Alex, Hanna, Jarkko, Lotta ja Vesku. Saunan uusi takka sopi helposti paikalleen, sillä se valittiin edellisen tavoin Kastorin Melody-mallistosta ja hormin reiän korkeus pysyi mukavasti samana.

Hanna, Lotta ja Alex sekoittivat muurauslaastin samalla, kun Jarkko ja Vesku irrottivat kämpän muurista pari laattaa ja puhkaisivat hormille uuden reiän. Lotta muurasi vanhan liian korkealla olleen aukon umpeen ja peitti samalla ylimääräisen pellin paikan, joten nyt kaikki pellit ovat vierekkäin parvella.

Urakka saatiin hoidettua muutamassa tunnissa siivous mukaan lukien ja nyt kämpässä kelpaa taas retkeillä kylmälläkin.

Saunalta pienissä ja painavissa osissa kannettu takka saatiin pystytettyä, mutta seinälaattoja ei löytynyt varastosta. Niinpä muurin visuaalinen viimeistely uusilla laatoilla jäi kannatusyhdistyksen tehtäväksi.

WP_20141015_19_03_51_Pro

Vesku leikkaa laatan saumoja auki.

WP_20141015_20_34_46_Pro

Lotta muuraamassa vanhan hormin aukkoa umpeen.

WP_20141015_21_20_08_Pro

Alex nojailemassa valmiiseen takkaan Suositkolla.

Tagged on:             

Vastaa