Miia ottama kuva suunnistusreitiltä.

Miia ottama kuva suunnistusreitiltä.

Perjantaina saavutti meluisa joukko kämpän. Luonnollisesti toiminta aloitettiin taistelulla nukkumapaikoista. Pojat alkoivat heti salakuvamaan tyttöjä. Sen jälkeen teimme toasteja ja piparitaikinaa. Sen jälkeen kuuntelimme, kun Ella luki meille tarinan Peppi Pitkätossusta sirkuksessa. Aamulla söimme puuroa ja leipää sekä joimme teetä. Pian sen jälkeen lähdimme suunnistamaan Holman – Saarijärvelle 15 min. väliajoin ensimmäisenä lähti vikkelät pojat: Jirka, Okko, Tuukka ja Antti toisena lähtivät Nallekarkit Suvi, Riina ja Noora ja viimeisinä lähtivät agentti minionit: Mia, Iina, Karolina ja Miia.

Ensimmäisenä ruokapaikalle tulivat agentti minionit ja n. 20 min. päästä vikkelät pojat saapuivat paikalle. N. 15 min päästä vikkelistä pojista tulivat nallekarkit. teimme trangialla italianpataa höystettynä soijarouheella. Mia, Miia ja Karolina eivät siitä pitäneet, joten onneksi miialla oli mukana pika nuudeleita jotka sitten he söivät. Ruoka tehtiin trangialla suunnistusryhmittäin. Sen jälkeen Ella antoi Minion agenteille ohjeet, joiden avulla heidän pitäisi suunnistaa kotiin: ”Menkää loivan kallion huipulle ottakaa suunta ja menkää merkitsemätöntä polkua pitkin kämpälle”. No ei ollut kovinkaan viisasta antaa neljästä huligaanista koostuvalle ryhmälle sellaista ohjetta. He kävelivät kallion huipulle, mutta mitään polkua ei löytynyt. He ottivat suunnan ja lähtivät kävelemään keskelle metsää. Lopulta alkoi tulla pimeää sillä kello oli noin puoli viisi. Mia keksi käyttää Google Mapsia, mutta se näytti vain, että he ovat iso järven vieressä. He päättivät lähteä info-pistettä päin. Sinne he pääsivät, mutta tulivat paikalle yli puolitoista tuntia Holman saaresta lähdön jälkeen.

Sillä aikaa Suvi ja Riina olivat lähteneet noin 30 min. Minion agenttien jälkeen omaan reittiään kohti kämppää seuraten keltaista polkua. he eksyivät, mutta  onneksi ryhmämme toinen sampo Timo löysi heidät. Vikkelät pojat tulivat kämpälle viimeisinä.

sen jälkeen söimme lihapulla ja perunamuusia. Ruokailun jälkeen pojat tehtailivat piparkakkuja, jonka jälkeen siirtyivät saunatiloihin siistimään itsensä. Poikien kuuratessa itseään oli tyttöjen vuoro leipoa pipareita. Tyttöjen saunavuoron alettua jäi vastuu hetkeksi piparien paistamisesta poikien kontolle vaihtelevalla menestyksellä. Terveellisen iltapalan (pipareita ja makkaraa) jälkeen olikin hyvä vetäytyä nukkumatin seuraan.

Sunnuntai – aamun valjettua alkoi kiireinen tohina, jotta kaikki asiat ehdittäisiin tehdä ennen bussille lähtöä. Aamupala, pakkaamisen ja siivouksen jälkeen jäi vielä hetki huoahtaa ennen kotia lähtöä, joten hyödynnettiin se aika kirjoittamalla muutama sana kämppäkirjaan.

Tagged on: