Lippukuntamme järjesti SVPR:n sudenpentu- ja seikkailijapäivän lauantaina 24.9.2016. Kymmenen vartiota neljästä lippukunnasta kisaili leikkimielisesti perinteet-teemalla kauniissa Seurasaaressa.

Rasteilla vartiot tunnistivat vanhoja esineitä, pelasivat kyykkää ja oppivat maatilan eläinten nimityksiä. Ensiaputaitoja päästiin myös harjoittelemaan, kun tehtävänä oli ongenkoukun irrottaminen kalastajan ihosta ja samalla oli mahdollisuus ihastella rantaveden kalaparvia. Varsinaisten rastien välillä vartiot saivat etsiä geokätkömäisiä rasteja kuvavihjeiden avulla ja näin tutustua vielä tarkemmin Seurasaaren mahtaviin maisemiin. Päästiinpä päivän aikana myös veistelemään kaarnaveneitä ja maistelemaan herkullisia lettuja, jotka taisivat olla monelle osallistujalle päivän odotetuin juttu. Tapahtuma päätettiin yhteiseen sisaruspiiriin ja kaikki saivat pienen palkinnon hienosti sujuneesta päivästä.

Sää suosi ja rastilla kelpasi istuskella auringon paistaessa ja kisailijoillakin näytti olevan mukavaa.  Lippukunnan vartiot pärjäsivät kisassa loistavasti ja suoriutuivat rasteista esimerkillisesti. Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille hienosti sujuneesta tapahtumasta!

SuSe-päivän osallistujat iloisissa tunnelmissa tapahtuman päätteeksi

Tagged on:             

Vastaa