Lippukunta Jeanne d'Arcin kannatusyhdistys

Kannatusyhdistyksen perustehtäviä on tukea lippukunnan toimintaa aatteellisesti, taloudellisesti sekä vapaaehtoistyön muodossa. Toiminta antaa lippukuntalaisten vanhemmille mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa lippukunnan partiotoimintaan siten, että lippukuntalaiset voivat keskittyä laadukkaan viikkotoiminnan pyörittämiseen.

Kannatusyhdistys omistaa lippukunnan käytössä olevat kämpät Espoon Siikajärvellä, Nuuksion kansallispuiston kupeessa. Kannatusyhdistys huolehtii kämpistä ja varmistaa kämppien pysymisen käyttökelpoisessa kunnossa vuosittain tehtävillä parannuksilla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Vuosittaiseen toimintaamme kuuluvat perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset sekä osallistuminen Pitäjänmäkipäivään. Järjestämme myös syksyisin ja keväisin tutustumis/talkoo-päivän omistamiinne partiokämppiin.  

Ota yhtettä, jos toiminnasta on jotakin kysyttävää tai pursuat intoa puuhata jotakin partiolaisten toiminnan turvaamiseksi. (jda.kannatusyhdistys ät gmail.com)

Jos haluat liittyä kannatusyhdistyksen sähköpostilistalle ja saada sitä kautta tietoa kannatusyhdistyksen toiminnasta, ilmoita sähköpostiosoitteesi seuraavaan osoitteeseen: jda.kannatusyhdistys ät gmail.com.

 

Kannatusyhdistyksen jäsenmaksu

Kannatusyhdistyksen toimintaa voi tukea maksamalla kuluvan toimintakauden jäsenmaksun:

Saaja: Lippukunta Jeanne d'Arcin kannatusyhdistys ry Tili : FI5557217740030699 Summa: 10€ Viite: 1012
Mikäli haluat liittyä kannatusyhdistyksen ainaisjäseneksi, voit maksaa ainaisjäsenmaksun samaiselle tilille:

Summa: 75€ Viite: 1012