Vaeltajat ja Aikuiset


Lippukunnassamme toimii noin 15 aktiivista Vaeltajaa (18-22v.) ja Aikuista (yli 22v.). Toteutamme partio-ohjelman aktiviteetteja ja tehtäväideoita yhdessä innolla. Perinteikkäitä vuosittaisia tapahtumia ovat Ruska -vaellukset eri kansallispuistoissa. Vaellusten lisäksi on toki maantieteellisesti lähemmäskin sijoittuvia ja ajallisesti lyhyempiä pikkutapahtumia grilli-illoista saunailtoihin. Aktiviteetteja, joita kuka tahansa voi järjestää koska tahansa.

Meillä on roppakaupalla uusia ideoita, joiden toteuttamiset vain odottavat tekijöitänsä, eli meitä itseämme!

Toiminnastamme kiinnostuneet Vaeltaja- ja Aikuisikäiset "ei-vielä-partiolaiset" ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaamme. Jos kiinnostuit täytä jäsenhakemus ja olemme teihin pikimmiten yhteydessä. Nähdään partiotunnelmissa!

Pääkaupunkiseudun partiolaisten ja Suomen partiolaisten järjestämään vaeltajaohjelmaan pääsevät vaeltajat osallistumaan vuosittain!
Pääkaupunkiseudun partiolaiset järjestävät vaeltajien viikonlopun mittaisen piiritapahtuman vuosittain. Lisäksi Suomen partiolaiset järjestävät joka vuosi myös valtakunnallisen tapaamisen, jonka yhteydessä pidetään vaeltajien yhteiskunnallisten asioiden seminaari. Tapahtumat ovat oivia paikkoja tutustua muihin vaeltajiin sekä saada ideoita ja innostusta omaan partioelämäänsä. Vaeltajat voivat myös osallistua kisoihin haastamaan muut kisaajat sekä itsensä.

Vaeltajille ja Aikuisille järjestetään myös rutkasti tapahtumia ja koulutuksia, Hiipparista PJ-kursseihin, joihin osallistumalla pääsee hauskassa porukassa oppimaan paljon uutta.

Pääkaupunkiseudun partiolaisten tapahtumakalenteri.
Suomen partiolaisten tapahtumakalenteri.