LIITY!

TÄYTÄ JÄSENHAKEMUS TÄSTÄ!

Partio on maailman suurin nuorisoliike, johon kuuluu noin 45 miljoonaa partiolaista yli 200 maassa. Suomessa partiotoiminnassa on vuosittain mukana noin 65 000 partiolaista. Lippukunnassamme on tällä hetkellä noin 130 partiolaista. Partiota monipuolisempaa harrastusta saa hakea.

Partio on kasvatustoimintaa, jonka tavoitteena on tukea lasten ja nuorten kasvua heidän yksilölliset ominaispiirteensä huomioiden. Partiotoimintaa ohjaa partion maailmanjärjestöjen määrittelemä arvopohja. Partion tavoitteet ja päämäärät pyritään saavuttamaan monipuolisen tekemisen kautta. Kaiken ytimessä on yhdessä tekeminen ja oppiminen. Lue tarkemmin partion arvoista ja ihanteista Suomen Partiolaisten sivuilta täältä.

MITÄ PARTIOSSA TEHDÄÄN?

Partio on toimintaa nuorilta nuorille. Lippukuntamme toimintaan osallistuu viikoittain lähes sata 7–22 -vuotiasta lasta ja nuorta, joille partio on tärkeä harrastus. Yksikään partiolainen ei jää seuraamaan vierestä, vaan kaikki pääsevät mukaan ja tekemään itse. Ryhmät kokoontuvat viikottain ja toteuttavat kokouksissaan partio-ohjelmaan pohjautuvia aktiviteetteja. Aktiviteetit sisältävät luonto- ja retkitaitoja, kädentaitoja, ryhmässä toimimista, luovuutta, toimeliaisuutta ja vastuun kantamista, hauskanpitoa tietenkään unohtamatta!